Maak kennis met kandidaat: Co Klein

Ik ben Co Klein, 49 jaar oud, getrouwd met Cindy en heb 2 kinderen: Daan en Lisa. Ik ben geboren en getogen op voormalig eiland Wieringen. Samen met mijn vader heb ik een autobedrijf in Oosterland. Ons bedrijf is in 1951 opgericht door mijn opa. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s.

Ook zit ik dit jaar 28 jaar bij de vrijwillige brandweer van Den Oever. Hier ben ik postcommandant. In al die jaren heb ik al heel wat verschillende dingen meegemaakt. Ons brandweer team is goed op elkaar in gespeeld, en ik denk dat dit bij een orkest ook zo is. Verder zit ik sinds kort bij de Lions, een organisatie die zich belangeloos inzet om anderen te helpen. De beide hobby’s spreken me heel erg aan, omdat ik graag mensen help. Verder is fotograferen een hobby van mij. Macrofotografie vind ik het leukste om te doen, kleine voorwerpen en insecten zo fotograferen dat je de kleinste details kunt zien.

De uitdaging van Maestro ga ik graag aan, ondanks dat ik geen ervaring heb met instrumenten of een orkest. Ik kijk er naar uit om een orkest te leiden al weet ik niet of het met een korte ei of een lange ij is?