Maak kennis met kandidaat: John Neidhöfer

Ik ben John Neidhöfer. Ik ben geboren in 1974 en ben getrouwd met Elisa en samen hebben we drie fantastische kinderen. Wij runnen samen met onze medewerkers een prachtige ambachtelijke slagerij in den Oever waar onze eigengemaakte producten de basis is van ons succes.

In de winter schaats ik graag en als wij op vakantie gaan gaat onze voorkeur uit naar wintersport omdat wij ook graag skiën. Ook ben ik een echte voetballiefhebber. Ik heb vroeger veel gevoetbald en ben nu trainer bij Wiron om jeugdspelers te helpen in hun ontwikkeling.

Op muziek gebied gaat mijn voorkeur uit naar Nederlandstalig en als ik eerlijk ben, ben ik niet echt muzikaal aangelegd. Zowel met instrument of vocaal zal ik geen volle zalen trekken dus gaat mijn Maestro-avontuur een groot avontuur worden!