Apollo sponsoren

Sinds enige tijd heeft onze muziekvereniging de beschikking over een eigen aanhangwagen. Deze wordt gebruikt als het harmonieorkest een optreden buiten Het Vikingschip verzorgt. Te denken valt aan het optreden tijdens het dorpsfeest van Westerland, tijdens de Flora- en Visserijdagen in Den Oever en tijdens deelname aan een play-in of optreden in de regio. In de ruime, dichte aanhanger wordt dan o.a. het slagwerk vervoerd. Ook voor andere doeleinden kan de aanhanger ingezet worden (verhuurd), waardoor de zichtbaarheid zo groot mogelijk wordt. Gezien onze beperkte financiële middelen en het -in ieder geval voor het jaar 2013- stopzetten van de subsidie door de gemeente Hollands Kroon is financiering zeer welkom.

De kosten voor sponsoring bedragen € 125,– per jaar voor één sticker (exclusief de kosten voor de sticker). Voor € 200,– per jaar (exclusief de kosten voor de stickers) kunt u twee stickers laten aanbrengen. De kosten voor de eerste sticker zijn € 50,00 (exclusief 21% BTW), en voor elke volgende sticker € 25,00 (exclusief 21% BTW). De firma Wigbout&Wigbout (reclame en visuals) uit Hippolytushoef zal voor de realisatie van dit project zorgen. Tevens wordt de sticker als advertentie op deze website geplaatst met een link naar uw website. Verder ontvangt u als sponsor jaarlijks twee vrijkaarten voor het bijwonen van een concert van Apollo.

Heeft u vragen of wilt u Apollo sponsoren? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht