Apolloconcert op 20 november geannuleerd

Het najaarsconcert van harmonie Apollo dat voor 20 november in het Vikingschip gepland stond, is geannuleerd. Hoewel theaters en concertzalen volgens de huidige maatregelen open mogen blijven, heeft het bestuur toch besloten het uit te stellen tot nader order.
 
Dit besluit is genomen op basis van verschillende beperkingen die een ontspannen en veilig concert voor bezoekers en muzikanten in de weg stonden. “Natuurlijk betreuren we het enorm, twee jaar na ons laatste concert -ons 100-jarig jubileumconcert- keek iedereen er enorm naar uit om weer eens voor publiek te kunnen spelen. We hebben lang en met veel plezier gerepeteerd voor dit concert”; aldus het bestuur.
 
Of er dit jaar nog een concert georganiseerd worden is nog niet bekend, dat hangt onder andere af van de ontwikkelingen rond de besmettingscijfers en de daarmee samenhangende maatregelen. In ieder geval staat het voorjaarsconcert op de agenda voor zaterdag 26 maart 2022 en natuurlijk hoopt de vereniging dan in ieder geval weer in het Vikingschip een feestelijk concert te kunnen organiseren.